Hová tegyük a pulykapénzt?

 2011.11.22. 10:46

Folyamatosan jönnek ki az egyre magasabb betéti kamat ajánlatok. Gyarapodott a 8%-os vagy e feletti konstrukciók száma, és jól látható, hogy már a nagyobb bankok is beszálltak a versenybe. Nincs miért csodálkozni, hiszen jön az évvégi befektetési boom. Az  államkötvények kamatfizetésétől az év végi bónuszig számtalan oka van, hogy az emberek új pénzt akarnak lekötni. Az igazán  jó ajánlatok feltételeként azonban manapság havonta rendszeresen befolyó összeget kötnek ki. Aki ezt teljesíteni tudja, az több nagyszerű lehetőség közül is választhat. És nem csak forintban hanem euróban is.

A zavaros gazdasági helyzet ellenére sokan érdeklődnek a hosszabb távú lekötések iránt. Egy ilyen döntés meghozása előtt azonban érdemes lehet elolvasni néhány erre vonatkozó elemzést, akár valamelyik bank vagy gazdasági magazin honlapján.

A Banco Popolare ajánlata lekerült a toplistáról, mivel elég sajátosan értelmezik az EBKM kiszámításának módját. Úgy látszik megtehetik mert, 2009 óta még nem szólt rájuk senki. A részletek itt olvashatók.

És akkor lássuk az elsőket:

Bank HUF: MagNet Magyar Közösségi Bank ZRt. 8,72%
Bank EURMagNet Magyar Közösségi Bank ZRt. 4,64%
Bank CHF:CIB Bank Zrt. 2,50%
Bank USD:Kereskedelmi és Hitelbank Zártkörűen Működő Rt.2,50%

 Itt azért megemlítem a második helyezett Unicredit 2 hónapos akciós forintbetétet, ahol csak az új pénz a feltétel, és 8,27 az EBKM!

Tksz HUF:Környe-Bokod Takarékszövetkezet12,00%
 Biatorbágy és vidéke Takarékszövetkezet7,35%
Tksz EUR:Alföld Takarék Szövetkezeti Hitelintézet 3,75%
Tksz CHF:Széchenyi István Hitelszövetkezet   2,50%
Tksz USD:Alföld Takarék Szövetkezeti Hitelintézet 3,35%

 

A megadott értékek EBKM-ként értendők.

 Forrás és további részletek: www.jokamat.hu

Címkék: bank legjobb kamat összehasonlítás akciós hellókarácsony lekötés betéti

A bejegyzés trackback címe:

https://jokamat.blog.hu/api/trackback/id/tr383402987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása